Skip to content

Vloer schuren

Vloer schuren voor optimaal onderhoud

Laat uw interieur er goed uitzien door uw vloer te laten schuren door onze vloerprofessionals. Wanneer uw woning een houten vloer of parket heeft verdient deze extra aandacht. Daarom dient u een houten vloer of parket minimaal eenmaal in de tien jaar te schuren en te oliën of te lakken. U kunt deze werkzaamheden zelf uitvoeren, maar deze kostbare klus is ook uit te besteden aan een expert. Wij zijn door heel Nederland hét adres voor het schuren van houten vloeren of parket. Door de jaren heen hebben wij meer dan tien jaar ervaring opgedaan met het schuren van vloeren. Met ons vakman-oog zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer perfect uit ziet. Wilt u uw vloer optimaal onderhouden? Laat het schuren van uw vloer dan over aan onze vloerprofessionals!

Voordelen van uw vloer schuren

Niet alleen voor het oog is een vloer schuren in uw huis belangrijk. Wist u dat u de levensduur van uw vloer kunt verlengen door structureel onderhoud? Zo kunt u dus langer vooruit met uw vloer en bespaart u op de lange termijn kosten. Wat voor soort vloer u ook heeft, van hout tot parket, wij draaien onze hand er niet om. Wij van TTS Vloeren voorzien uw houten vloer graag van het juiste onderhoud. Niet alleen onze vakkennis zorgt ervoor dat wij uw vloer weer in perfecte conditie kunnen brengen maar wij beschikken ook over de juiste materialen. Nadat wij langs zijn geweest zal uw vloer er weer als nieuw uitzien. Schroom daarom niet om het offerteformulier in te vullen op de site of telefonisch contact op te nemen. Onze vakmensen komen dan bij u langs, inspecteren uw vloer en voorzien u van een offerte op maat.

Vloer schuren

Gratis offerte aanvragen

Vul op de offertepagina de gegevens in van uw vloer en krijg binnen 24 uur een offerte binnen.

 

Houten vloer schuren door de vloerprofessionals van TTS vloeren

Wist u dat wij al meer dan tien jaar ervaring hebben met schuurwerkzaamheden? Hierdoor weten wij precies hoe wij iedere type vloer het beste kunnen aanpakken. Daardoor komt u niet voor verrassingen te staan. U laat de schuurwerkzaamheden dus over aan een specialist met kennis van zaken. Daarnaast ontvangt u van ons gratis vloeradvies zodat uw vloer zolang mogelijk mee kan gaan. Verder hanteren wij scherpe prijzen voor een vloer schuren. Ook hoeft u pas te betalen nadat wij de schuurklus hebben opgeleverd. Neem telefonisch of digitaal contact op om een afspraak in te plannen. Wilt u meteen een gratis offerte aanvragen? Vul dan het offerteformulier in op de website!