Skip to content

Vloer schuren Rotterdam

Vloer schuren in Rotterdam

Uw houten vloer schuren in Rotterdam is een kostbare en intensieve klus. Dit dient zorgvuldig te gebeuren en dus besteedt u deze werkzaamheden graag uit aan een professional. TTS Vloeren is hét adres in Rotterdam en omgeving voor het laten schuren van uw houten vloer. Of het nu gaat om hout of parket, wij kunnen alle soorten houten vloeren schuren en behandelen en er weer als nieuw laten uitzien. TTS Vloeren heeft meer dan tien jaar ervaring en weet als geen ander wat er komt kijken bij het schuren van een houten vloer. Daarom kunt u deze werkzaamheden met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Schuur uw vloer in Rotterdam en verleng de levensduur van uw houten vloer

U geniet het liefst zolang mogelijk van uw houten vloer. Een nieuwe vloer kopen is uiterst kostbaar. Gelukkig is dit niet nodig als u structureel onderhoud uitvoert aan uw houten vloer. Laat daarom uw vloer schuren in Rotterdam door een échte specialist. TTS Vloeren gaat hierin zorgvuldig te werk. Wij zijn professioneel en gaan uiterst voorzichtig en nauwkeurig te werk bij het uitvoeren van deze klus. Indien u dat wenst kan u ook het oliën, lakken of waxen toevertrouwen aan TTS Vloeren. Samen met u streven we naar een mooi eindresultaat. Dit stelt u in staat nog langer te genieten van al uw houten vloeren in Rotterdam. Neem direct contact op óf vul het offerteformulier in.

Vloer schuren Rotterdam

Gratis offerte aanvragen

Vul op de offertepagina de gegevens in van uw vloer en krijg binnen 24 uur een offerte binnen.

 

Dit is waarom u kiest voor TTS Vloeren

Voor het schuren van uw vloer schakelt u natuurlijk een specialist in. TTS Vloeren neemt u veel werk uit handen. Bovendien levert het u een aantal aantrekkelijke voordelen op:

Als u in Rotterdam of omgeving woont en op zoek bent naar een vloerspecialist, doet u dan een beroep op TTS Vloeren. Wij gaan met veel plezier voor u aan de slag.