Skip to content

Houten vloer schuren

Houten vloer schuren aan de hand van grondige vloercheck

Laat uw houten vloer schuren aan de hand van een grondige vloercheck uitgevoerd door onze vloerprofessionals. Wanneer uw woning een houten vloer of parket heeft verdient deze extra aandacht. Uw vloer levert namelijk een grote bijdrage aan een verzorgd interieur. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw vloer nog lang mee kan en er verzorgd uit ziet? Het is belang om uw houten vloer of parket minimaal eenmaal in de tien te schuren en te behandelen met olie of lak. Aan de hand van een grondige vloercheck bepalen wij welke behandeling het beste is voor uw vloer. Door heel Nederland zijn wij hét adres voor het schuren van houten vloeren of parket. Wist u dat wij al meer dan 10 jaar ervaring hebben in ons vak? Dit kunt u dus met een gerust hart overlaten aan onze vloerprofessionals.


Neem Contact op

Voordelen houten vloer schuren

Natuurlijk wil het oog ook wat en wilt u dat uw vloer er mooi uit ziet. Maar uw houten vloer schuren in uw huis in Eindhoven is ook belangrijk omdat het de levensduur van uw vloer verlengd. Of het nu gaat om hout of parket, wij draaien onze hand er niet voor om. Wij voorzien uw houten vloer graag van het juiste onderhoud. Dit doen wij door te checken met welk type hout wij te maken hebben en op basis van de andere kenmerken van uw vloer de juiste behandelmethode te kiezen. Wij beschikken over de juiste materialen om uw vloer er weer als nieuw te laten uitzien. Schroom daarom niet om het offerteformulier in te vullen op de site of telefonisch contact op te nemen. Onze vakmensen komen dan bij u langs, inspecteren uw vloer en voorzien u van een offerte op maat.


Offerte aanvragen

Houten vloer schuren

Gratis offerte aanvragen

Vul op de offertepagina de gegevens in van uw vloer en krijg binnen 24 uur een offerte binnen.

Houten vloer schuren door vloerspecialisten

Waarom zou u houten vloeren schuren door onze vloerspecialisten? Wij zijn een ervaren team dat al meer dan 10 jaar ervaring heeft met vloerwerkzaamheden. Laat houten vloeren schuren aan ons over en wij ontzorgen u graag. Wij zijn uw aanspreekpunt van het begin tot einde van de werkzaamheden. Verder willen wij u de beste kwaliteit tegen de beste prijs bieden dus een vloer schuren is mogelijk vanaf een scherpe prijs. Bovendien betaalt u pas na oplevering van de schuurklus. Laat daarom het schuren van uw vloer over aan onze vloerspecialisten. Meer weten over onze werkwijze? Neem telefonisch of digitaal contact op om een afspraak in te plannen. Of vraag meteen een gratis offerte aan via het offerteformulier!


Neem Contact op