Skip to content

Vloer schuren Eindhoven

Vloer schuren in Eindhoven

Een woning met een houten vloer of parket verdient extra aandacht. U wilt dat uw interieur er goed uitziet, dit geldt zeker ook voor de vloer in huis. Daarom dient u een houten vloer of parket minimaal eenmaal in de tien jaar te schuren en te oliën of te lakken. U kunt deze werkzaamheden zelf uitvoeren, maar deze kostbare klus is ook uit te besteden aan een expert. TTS Vloeren is hét adres in Eindhoven en omgeving voor het schuren van houten vloeren of parket. Ons bedrijf heeft meer dan tien jaar ervaring als het gaat om vloeren schuren in Eindhoven en dus kan u deze werkzaamheden prima overlaten aan onze vloerprofessionals.

De meerwaarde van uw vloer schuren in Eindhoven

Niet alleen voor het oog is een vloer schuren in Eindhoven belangrijk. Structureel onderhoud verlengt namelijk ook de levensduur van uw vloer. Of het nu gaat om hout of parket, wij draaien onze hand er niet voor om. TTS Vloeren voorziet uw houten vloer in Eindhoven graag van het juiste onderhoud. Wij beschikken over de juiste materialen om uw vloer er weer als nieuw te laten uitzien. Schroom daarom niet om het offerteformulier in te vullen op de site of telefonisch contact op te nemen. Onze vakmensen komen dan bij u langs, inspecteren uw vloer en voorzien u van een offerte op maat.

Vloer schuren in Eindhoven

Gratis offerte aanvragen

Vul op de offertepagina de gegevens in van uw vloer en krijg binnen 24 uur een offerte binnen.

 

Hierom kiest u voor TTS Vloeren

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken voor ons bedrijf. Wij zetten onze voordelen voor u op een rij:

Laat daarom uw vloer schuren door TTS Vloeren uit Veldhoven. Neem telefonisch of digitaal contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Het invullen van het offerteformulier op de website behoort ook tot de mogelijkheden.