Skip to content

BEHANDELMETHODEN

Betaling na oplevering

Uw vloer is snel gebruiksklaar

Erkend vakman

GRATIS vloeradvies

GARANTIE na oplevering

Schuren al vanaf € 750,00

Behandelmethoden voor vloeren

Iedere vloer is uniek en heeft haar eigen verleden. Om een behandelmethode te adviseren maken wij een grondige vloercheck, waarbij het type hout en de gebruiksintensiteit van de vloer onder andere een rol spelen. In alle gevallen zal de vloer worden geschuurd van grof naar fijn, waarna er (afhankelijk van het type vloerproduct) wordt gepolijst. Indien uw vloer beschikt over een V-groef, dan kunnen wij deze ook bewerken. Met de volgende vloerproducten kan uw vloer worden afgewerkt:

 

Behandelen met olie

Kiest u voor het behandelen van uw parket met olie dan kiest u direct voor de meest gekozen behandeling. Uw vloer zal over de gehele oppervlakte zorgvuldig geschuurd worden. Dit gaat in drie fasen: van grof, naar middel, naar fijnschuren. Na het schuren zal een laatste afwerking ervoor zorgen dat de olielaag aangebracht kan worden. Wij oliën uw vloer met de hoogste kwaliteitsproducten. Deze olielaag heeft een natuurlijke en frisse uitstraling en beschermt uw vloer tegen vuil, beschadigingen en vocht. Uw vloer ziet er als nieuw uit en kan er weer jaren tegenaan!

Reden voor olie

Voordelen Olie

Resultaat behandeling olie

Na behandeling van uw vloer met olie, kunt u de vloer al na 12 uur in gebruik nemen. Dit heeft te maken met de uithardingsperiode van de olie op uw vloer. De olie hoeft 1 keer te worden aangebracht, omdat wij werken met een éénlaags-olie. Deze hoogwaardige olie beschermd uw vloer tegen vuil, beschadigingen en vocht. Uw vloer lijkt als nieuw en kan er weer ren tegenaan!

Behandelen met lak

Een zeer hoge resistente vloer met behoud van het natuurlijke uiterlijk en stucturen van uw parket? Dan adviseren wij de hoogwaardige lakken uit ons assortiment. Uw vloer zal over de gehele oppervlakte zorgvuldig geschuurd worden. Dit gaat in drie fasen: van grof, naar middel, naar fijn. Na het schuren zal een laatste afwerking ervoor zorgen dat de vloer klaar is voor het aanbrengen van de lak. De hoogwaardige lakken uit ons assortiment zijn er in diverse soorten. Samen met u zal de keuze voor een type lak in het behandelplan uitgewerkt worden.

Reden voor lak

Voordelen lak

Resultaat behandeling lak

Wanneer uw parket is voorzien van een laklaag, dan beschikt u over een zeer goed beschermde vloer die goed weerstand biedt tegen een hoge gebruiksintensiteit. De natuurlijke uitstraling van uw vloer zal na behandeling met onze lakken nog beter uitkomen. Na het lakken heeft u een natuurlijke vloer gekregen met een zeer sterke afwerklaag!

Overige behandelingen